Home » Genres » Animation » South Park – 14×06 “201”

South Park – 14×06 “201”


Subtitrarea spune tot

Look! Tom Cruise has Sea Man on his back! ๐Ÿ˜€ This just never gets old! ๐Ÿ™‚

Okay, deci episodul a fost absolut mortal. In primul rand, data trecuta povestea lui Cartman nu m-a impresionat asa tare, in episodul asta insa, actiunea se centreaza mai mult pe ea, si asta o face mai atractiva.

E nevoie sa mai desfasor evenimentele? Cartman afla ca tatal lui e Jack Tenorman, si ca e frate (doar de tata, ce-i drept) cu Scott Tenorman, tipul caruia i-a omorat parintii in sezonul 5 (parca). Da, asa e. Rezulta ca Eric Cartman si-a omorat tatal. Si antologic momentul de final cu Cartman plangand si amicii lui incercand sa-l consoleze, crezand ca plange din cauza ca si-a omorat tatal, la care el: “I’m half ginger, wahahahha!!! ๐Ÿ˜ฆ ” Super-tare.

Barbara Streisand "racorind" audienta!

Si trecem dincolo, la Super Best Friends si trupa, care incercau sa faca tot posibilul ca <BIP> sa nu ajunga in mainile “teroristilor”. Si aici a fost plin de poante memorabile, de la “Jesus Christ” la “Swallow, come” (god, that was the best one ๐Ÿ˜€ ) si incercarea patetica a lui Tom Cruise de a se injecta cu mascaz (in lipsa altui termen) din ala care-l facea rezistent la batjocura, ca pe <BIP>.

Aha, si Barbara Streisand, care rezista tuturor presiunilor trupei (cand zic trupa ma refer la Super Best Friends in contextul asta) si este invinsa pana la urma printr-un duet cu Neil Diamond. Take that, Dragonball! Ce Valul Testoasei, ce fatalitatea lui Sub Zero, duetul cu Neil Diamond, asta e cireasa de pe tort!

This show has balls when you least expect it! If you can't see them, then... well... you know what makes you blind.. it also has something to do with balls. ๐Ÿ˜€

Si poanta cu Sea Man on his back a fost un fel de “video response” (asta in termeni youtube) la aia cu fudge packerul de data trecuta. Ba chiar mi-a placut mai mult :D. Ca sa nu mai zic de faza cu Mos Craciun in costum de urs, asa au scapat si de amenintari si avertizari producatorii. Daca cumva n-ati aflat, dupa episodul 200 au aparut niste islamuisti din astia cu avertizari cum ca daca n-au grija, Trey Parker si Matt Stone o s-o mierleasca de mana unei mitraliere sau ceva de gen. In principiu din cauza ca l-au afisat pe <BIP> intr-un costum de urs. Well, baietii au driblat poanta cu <BIP> si acuma ramane sa apara vreun crestin ortodox sa-i spulbere cu Maybach-ul pe trecerea de pietoni. ๐Ÿ™‚

"Din doo cuvinte trei le zic in gluma, Macar o data-n viata vreau sa dorm pe luna, Din doo zile trei tot trec in gluma, Macar o data-n viata am sa dorm pe luna" - lyrics by Parazitii, cu o mica modificare.

Yup, si cam asta cu episodul. Frumos, vazut, pus la colectie si de povestit la nepoti intr-un eventual decor post-apocaliptic Bucurestean. Preferabil cat mai departe de Ferentari. ๐Ÿ˜€ In ipoteza ca EMP-ul ne loveste si Hard Diskul nu se mai roteste. N-am gasit alta rima. ๐Ÿ˜€

Valar Morghulis!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s